Animatie over de ontwikkeling van geneesmiddelen

Vereniging van Innovatieve Geneesmiddelen  /  Behandeling, Medicatie, Studies

De ontwikkeling van een medicijn

Hoe steekt geneesmiddelenontwikkeling in elkaar? En hoeveel tijd en geld kost dat eigenlijk? Deze en andere vragen worden beantwoord in deze animatie van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG).

Met deze en andere animaties licht de VIG een aantal onderwerpen toe die veel aandacht trekken. De animaties verschijnen op de website van de Vereniging en haar leden, maar ook op social media en in presentaties. De VIG is de  branchevereniging van geneesmiddelenbedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe en vernieuwende geneesmiddelen. Deze medicijnen geven een antwoord op nieuwe inzichten in de behandeling van ziekten of op aandoeningen die tot nu toe onbehandelbaar zijn.

Bekijk hier de video:

 

Er is een hele serie video’s beschikbaar. Bekijk de video’s op:

https://www.vereniginginnovatievegeneesmiddelen.nl/cms/showpage.aspx?id=31410