Beweging

Maart = Multipel Myeloom Actie Maand 

Jouw ervaringen kunnen anderen helpen!

Maart is Multipel Myeloom Actie Maand, deze maand betekent de start van een aantal nieuwe activiteiten. Wij kiezen ervoor om in beweging te komen om de zorg rondom Multipel Myeloom (ziekte van Kahler) te verbeteren. En wie kan ons daar beter bij helpen dan jij?

Om de beste zorg en ondersteuning te blijven bieden aan mensen met Multipel Myeloom en hun mantelzorgers/familie gaan we binnenkort een online enquête starten. Maar deze enquête is niet compleet zonder jouw inbreng.

Laat ons weten welke onderwerpen in deze enquête aan bod moeten komen. Wat is cruciaal voor mensen die pas de diagnose hebben gehad? Over welke onderwerpen heb je zelf informatie gemist en had je graag meer willen weten maar is nog niet beschikbaar?  Jouw ervaringen kunnen anderen helpen. Vertel het ons hier! Klik hier

Leven met Kahler / Takeda start met de #kominbeweging campagne om de zorg voor mensen met Multipel Myeloom in beweging te zetten. Ook wanneer je kanker hebt is bewegen essentieel voor een betere kwaliteit van leven. Maar wat kun je zelf doen om in beweging te blijven? Hoe krijg je weer vertrouwen in je eigen lichaam? Wat betekent in beweging komen voor jou? Deze en andere vragen zullen deze maand aanbod komen in de nieuwsbrief, op de website en de facebook pagina van LevenmetKahler. Houd deze dus in de gaten!

De kracht en de moed van patiënten met kanker inspireren en motiveren ons elke dag. Door te volharden en door over de grenzen van de mogelijkheden te durven kijken, kunnen we kanker steeds beter en eerder behandelen. Zodat op een dag genezing tot de mogelijkheden behoort.

Ook na de maart = Multipel Myeloom Actie Maand blijven we in beweging en komen we graag bij je terug om te luisteren naar jouw ervaringen en suggesties om het leven van mensen met Multipel Myeloom te verbeteren. Help je ons dan verder?

 

Maart staat in het teken van Multipel Myeloom, of wel de ziekte van Kahler. Wereldwijd is 1% van alle gediagnosticeerde kanker soorten Multipel Myeloom. Het is de tweede meest voorkomende vorm van bloedkanker. Zo’n 376.000 mensen wereldwijd zijn gediagnosticeerd met Multipel Myeloom. In Nederland worden jaarlijks ongeveer 1.100 tot 1.200 nieuwe patiënten gediagnosticeerd met Multipel Myeloom. Dit komt overeen met zes tot zeven nieuwe gevallen per 100.000 inwoners per jaar.

Jouw ervaringen kunnen anderen helpen!

Maart is multipel myeloom actie maand. Wij kiezen ervoor om in beweging te komen om de zorg rondom Multipel Myeloom (ziekte van Kahler) te verbeteren. En wie kan ons daar beter bij helpen dan jij? Over welke onderwerpen heb je zelf informatie gemist en had je graag meer willen weten maar is nog niet beschikbaar? Vertel het ons hier! Klik hier