Beweging

Hoe leef jij in tijden van corona met de ziekte van Kahler?  

Help anderen en vul de enquête in!enquête Leef jij met Kahler. Help anderen met jouw ervaring. Doe mee

Enquête

In maart hebben wij je gevraagd welke onderwerpen voor jou en je naasten cruciaal zijn in en rondom de zorg voor mensen met de ziekte van Kahler. Jullie hebben in grote aantallen onze korte enquête ingevuld. We zijn nu terug met het vervolg en vragen (nogmaals) je hulp!

Het coronavirus heeft ons leven behoorlijk op zijn kop gezet de afgelopen maanden. Daarom zal deze enquête niet alleen ingaan op de onderwerpen uit de korte enquête, maar juist ook de impact van het coronavirus op je ziekte van Kahler meenemen. Welke gevolgen heeft het coronavirus op je behandeling of op je controles? Hoe tevreden ben je met de ondersteuning bij zorgen die je hebt in tijden van het coronavirus? Wat heb je nodig om zorgen over het coronavirus weg te nemen?

Om de beste zorg en ondersteuning te blijven bieden aan mensen met ziekte van Kahler en hun naasten vragen wij je hulp. Kom in beweging en doe mee. Vul zelf of samen met een naaste deze enquête in.  klik hier voor de resultaten van de enquete.

Leven met Kahler / Takeda is sinds maart gestart met de #kominbeweging campagne om de zorg voor mensen met de ziekte van Kahler in beweging te zetten. We hebben een aantal artikelen, blogs en tips op een rij gezet. Bekijk deze hier op de website of klik hier voor onze facebook pagina levenmetkahler

enquête top 5 onderwerpen bij zorg voor mensen met ziekte van Kahler

Lees hier artikel van verpleegkundig specialisten oncologie/ hematologie over het Coronavirus en de ziekte van Kahler